Päijät-Sote-sovellus helpottaa arkea ja auttaa terveysasioissa myös flunssakaudella

Päijät-Sote-sovellus helpottaa arkea ja auttaa terveysasioissa myös flunssakaudella

Päijät-Sote-sovelluksella saat yhteyden terveydenhoidon ammattilaiseen nopeasti ja helposti. Jos lapsellasi on esimerkiksi ylähengitystieinfektioita flunssaoireineen, vatsavaivoja tai silmätulehduksen oireita, jotka eivät vaadi fyysistä tutkimusta paikan päällä sote-keskuksessa, saat apua sovelluksella. Voit esimerkiksi ottaa kännykällä kuvan ja lähettää sen hoitohenkilökunnalle ja saat reseptin suoraan apteekkiin.

Lataa Päijät-Sote-sovellus sovelluskaupastasi. Maksuton sovellus kannattaa ladata helpottamaan omaa arkea - niin on tehnyt jo lähes 30 000 päijäthämäläistä. Kun liität alaikäiset perheenjäsenet omaan profiiliisi heti sen ladattuasi, sovellus on käyttövalmiina tarvitessasi terveydenhoidon ammattilaisen apua. Aikuisen puolesta asiointi on myös mahdollista suomi.fi -palvelussa tehdyllä virallisella valtuutuksella.

Sovelluksen palvelut ovat käytössä Asikkalassa, Hartolassa, Heinolassa, Hollolassa, Iitissä, Kärkölässä, Lahdessa ja Padasjoella. Loppuvuoden aikana on mahdollisuus osallistua sovelluksen opastuskiertueelle ja saada henkilökohtaisia käyttöneuvoja ja vastauksia kysymyksiin. 

Opastuskiertueen aikataulun ja lisää tietoa sovelluksesta löydät Päijät-Hämeen hyvinvointialueen sivuilta.